Implosie nieuwsbrief no. 4


  juli 2008
 

******************************************************************************************************************************************************
Geachte Schauberger-geïnteresseerde,
Na een vrij lange pauze hier een korte zomernieuwsbrief om u op de hoogte houden van onze activiteiten. Na de zomer zal een wat uitgebreidere nieuwsbrief verschijnen.
In deze nieuwsbrief kondigen wij een tweede 'Schaubergerdag' in de herfst aan, en nodigen wij u uit ons te helpen.

*******************************************************************************************************************************************************

Tweede 'Schaubergerdag'

Na het succes van de eerste Schaubergerdag vorig jaar oktober hebben wij besloten deze dag een vervolg te geven op 29 november 2008.
Het was ons van te voren duidelijk dat we het anders wilden aanpakken. Meer toegesneden op de kennis van het publiek en met meer expertise. Met dat doel voor ogen hebben wij dit keer Roland Steinkönig van het Duitse 'Verein für Implosionsforschung und -Anwendung' gevraagd ons te vertellen.over hun pogingen enkele Schauberger-apparaten na te bouwen,  Hij heeft jarenlange ervaring met het nabouwen van implosie-apparaten, en heeft zich als geen ander verdiept in de Schauberger-literatuur.
Zijn vraag was waar het dan precies over moet gaan. Deze vraag zouden we graag aan ú voor willen leggen. Stuur ons graag een mailtje (aan: info@implosie.nl) met uw idee, dan spelen wij dat door!
  

********************************************************************************************************************************************************

Hulp gevraagd

Het wordt ons steeds duidelijker dat wij het werk niet alleen aan kunnen. Er is volgens ons behoefte aan een internetforum waar ervaringen gedeeld kunnen worden. We zoeken daarom iemand die het leuk vindt om een 'Implosie-forum' op te zetten op de website. Een andere wens is een Implosie-kwartaalblad waarin dieper op de materie wordt ingegaan. Wilt u meehelpen? Laat het ons graag weten.
Fondswerving is een ander braakliggend terrein. Wij zouden zeer geholpen zijn als iemand zich hier voor in zou willen zetten.

Kent of bent u een student, dan biedt Viktor Schauberger ongekende projectmogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bronzen ploeg die de gezondheid van de gewassen en daarmee de kwaliteit bevordert?; of zelfs een heel nieuw ontwerp ploeg die door zijn vorm minder wrijving opwekt in de aarde?
 
 
********************************************************************************************************************************************************

Noteer 29 november vast in uw agenda en mail ons uw idee!
U kunt zich alvast aanmelden door een mailtje te sturen naar info@implosie.nl

Wij wensen u een hele fijne zomer toe,
namens het bestuur,

Reinout Guepin


Heeft u nog vragen, of een Schauberger-activiteit te melden, mailt u dan naar: info@implosie.nl