Implosienieuwsbrief nr. 11

november 2013

*********************************************************************

Geachte Schauberger-geïnteresseerde,

In deze nieuwsbrief: De uitslag van de prijsvraag, de aankondiging van een seminar met Jane Cobbald, een verslag van de Herfstbijeenkomst Implosie, hoe u Levend Water bij ons kunt bestellen en ingezonden emails


*********************************************************************

Uitslag prijsvraag


Het aantal ingezonden projecten was erg minimaal, namelijk 1.
Deze inzending door Frank Bonte van de Nulpunt Energie-groep wint daarmee gelijk de eerste prijs: een exemplaar van Levend Water. Zijn inzending luidde als volgt:

Hallo Implosie team,

Fijn te lezen dat er weer wat leven in de brouwerij wordt gebracht.
Het is zo'n prachtige ervaring waar Viktor Schauberger mee komt.
Het boek van Reinout is een juweeltje om er over te lezen.

Al vele jaren werk ik met de visie van Viktor.
Het is ook mijn ervaring dat de inspirerende beweging heel belangrijk.
Deze inzichten draag ik uit via de 0.website en bijeenkomsten.
Hieronder enkele URL's waar Viktor 's naam voorbij komt.

Een filmpje opgenomen tijdens het BEM Symposium in Hilversum 


Met hartelijke groet, Frank; BonteOok Christine van Draanen wint van ons een boek voor het organiseren van een seminar met Jane Cobbald, zie het volgende item.

*********************************************************************

 Seminar met Jane Cobbald


Wij ontvingen de aankondiging van een Seminar met Jane Cobbald, de Britse auteur van het boek Viktor Schauberger, een leven lang leren van de natuur. Dit seminar zal plaats vinden in het weekend van 14, 15, 16 februari 2014 in het Nivron Natuurvriendenhuis De Bosbeek in Bennekom. Het weekend wordt georganiseerd door Christine van Draanen, email: Christinevandraanen@gmail.com. Graag bij haar aanmelden.

*********************************************************************


Levend Water bestellen


U kunt het boek Levend Water bij ons bestellen door 23 euro over te maken op giro 5733571 tnv R. Guepin, Amsterdam. Het boek wordt dan binnen een week verzonden, zolang de voorraad strekt.
De opbrengst gaat in z'n geheel naar de Stichting. Vergeet niet uw postadres te vermelden en liefst ook uw email.
Vond u Eenoog in het land van de blinden een goed boek, doe het dan iemand cadeau voor sinterklaas of kerst. Te bestellen door 30 euro over te maken op bovenstaande giro.

*********************************************************************

Ingezonden emails:


Hallo Reinout,

 

Dank je voor je geweldige boek over ‘Kijkberger’. Het geeft inzicht in de wereld van deze geweldenaar, Viktor.

Ikzelf heb mijn onderzoek getoetst aan de wetenschap waar Kijkberger zich aan ergerde, maar herken wel het gevoel. Vooral de inzichten over water vind ik geweldig en ga meteen een 3D

Printer bestellen om sommige experimenten na te bootsen. Met name die van de kelvingenerator zijn interessant.

Je moet weten dat ik me niet heb laten leiden door 1 discipline en ik overtuigd ben dat er UFO’s bestaan en dus ook buitenaards leven. Ook heb ik me verdiept in de diepere motivaties van de mens waarom bepaalde zaken niet zijn op te lossen. Het klinkt conspiritie-achtig en doemdenkerig maar ik denk dat wij ‘ontworpen’ zijn om onze eigen ondergang te realiseren en te orkestreren.

Zie ook de serie ancient aliens,  von Däniken en bij Claus Döne , Nassim Haramein.

Ik ben zover dat ikzelf een boek ga schrijven over het verschil tussen informatie en energie. Iets waar Schauberger nog geen verschil tussen maakt. Ik ben zover dat ik de concepten van Schauberger niet alleen begrijp,  maar ook zie waar de mankementen zitten. Hij was een visionair en kwam tot belangrijke ideeën maar had weinig kaas gegeten van elektromagnetisme en licht. Wat betreft het water is er geen groter deskundige dan hij. De combinatie maakt/onthult echter nieuwe inzichten die vragen beantwoordt over ons ontstaan en dat de Big Bang gewoonweg niet plaats heeft kùnnen vinden. Ik ben het met Schauberger en Haramein eens dat implosie de scheppende kracht in de natuur is.

Het Michelson-Morly experiment toont weliswaar geen aether effect aan , maar wisten zij wat Aether was? Zij toonden alleen maar aan dat wat men destijds in de fysica dacht,  niet bleek te bestaan. In het relativiteit van onze atmosfeer is een dergelijk experiment gewoon zinloos. De effecten die Viktor waarnam zijn niet zozeer Aether maar ontstaan uit de 4 natuurkrachten en is dus vermoedelijk een kinethische energie dit leidt tot de conclusie dat Afhankelijk van de elektromagnetische lading een massa anders beweegt.

Polarisatie is een fundamentele eigenschap, waarmee energie georganiseerd wordt. Het gaat er mij om wat die polarisatie veroorzaakt. ( altijd exact 90 graden t.o.v. het origineel) iets dat door natuurkundige en heldervoelende Drunvalo Melchizedek een dimensiesprong wordt genoemd?

Ik denk dat licht normaal gesproken niet zichtbaar is. Virtuele photonen. Maar dat licht dat energie bevat, de voorloper van materie,  fotonen bevat met golflengten die multipele frequenties in hoeken van de heilige geometrie door het vacuüm reizen. Deze worden gesplitst door diffractie of scattering, wat overblijft is te zien als gepolariseerd licht. 

 

Ik vind het leuk eens een keer contact te hebben

Met vriendelijke groet Herman.